Hjem » Glutenfri brød slides med quinoa

Glutenfri brød slides med quinoa

 

Glutenfri brød

 

Quinoa brød uden gluten med gurkemeje og hvidløg.
God til pålæg og som snack 😀😀

Opskrift:

140g hvid quinoa
190 dl vand
2 cm frisk gurkemeje uden skal
1 fed hvidløg
1 spsk sesam frø
1 spsk protein pulver(hamp,ærter, græskar)
Salt og peber

Hvordan:

Sæt quinoaen i blød i 20 min. Skift vandet ud med 190 dl vand og blend alle ingredienserne sammen i en god foodprocessor. Den skal være stærk ellers kan quinoaen ikke blendes ud.
Blend til ensartet masse.
Massen smøres ud på en bageplade med bagepapir. Massen kan godt virke tynd men det er helt ok.

Bages ved 180 grader i 20-25 min.
Man kan give brødet længere hvis man vil have knækbrød.

God fornøjelse